Пробудження і зміцнення Духа в людині

Пробудження і зміцнення Духа в людині

Кожна складова частина людини відіграє свою особливу роль у нашій життєдіяльності, але найголовнішою є Дух.


Дух - це божественна іскра - частина свідомості Творця. Коли дух у людині спить, людина не живе, а існує, уподібнившись біороботу.

На жаль, у сучасній цивілізації таких людей більшість. Чому дух спить і як його пробудити і зміцнити?

Люди часто плутають дух з душею, наділяючи душу його особливими якостями.

Дух безсмертний, він мислить, він всепроникаємо і здатний на божественні звершення. Душа ж є материнською утробою для духу, живою коморою, що вміщає в себе неповторний набір енергій, який є їжею для духу.

Душа - структура відносно тимчасова, існує не у всіх всесвітах і тільки для життя в світах Яві і Наві.

 Якщо людина не розвивається, не отримує нових вражень, а значить неповторних енергій, то дух йде в сплячку, щоб не виснажити душу.

Виснаження душі веде до деградації всієї істоти і його загибелі.


Коли ж він у сплячці, то споживає дуже мало енергії, але людина при цьому позбавляється безлічі дивовижних здібностей і насилу утримує зв'язок з навколишнім його світом, відокремлюючись, перетворюючись на машину.

Якщо ж розбудити дух в людині, людина почне усвідомлювати своє призначення, отримає можливість спілкуватися з тонкоматеріальними істотами, тобто з іншими духами, отримає нові можливості і отримає справжнє щастя. Зміцнення духу в людині завжди йде разом з розвиток сили тіла і волі.

Будь-який перекіс в одну зі сторін даної трійці тягне за собою призупинення розвитку або навіть руйнування сутності з усіма наслідками.

Як ви вже зрозуміли, дух може прокинутися тільки тоді, коли їжі в матриці душі для нього буде достатньо. Як же наповнювати душу енергіями?

Будь-які наші враження або неповторний досвід у вигляді особливого виду і набору енергій надходять через чакри і оболонки сутності до душі, де зберігаються в нових її осередках.

Душа від цього розростається, як губка від води.

Якість їжі відіграє важливу роль!


Чим тонше енергії, тим більше сили від них отримає дух.

Душа при цьому стає легшою і сильнішою, вона розвивається і в підсумку може сама стати духом. Тоді наш дух отримує можливість перейти в світ Прави і там продовжити свій розвиток вже без душі, оболонок і тіл, але при цьому йому доступні будуть всі нижчі світи, і він при необхідності зможе створити для себе тіла, душу і оболонки, і явити себе в якомусь образі світу.

Це означає, що він зможе створювати нове життя і нові світи.

Якщо людина живе одноманітно, виконуючи рутинну роботу, то душа не отримує від такого життя енергій взагалі. Тільки всебічний розвиток, різноманітна і здорова їжа, спілкування з цікавими людьми, нові відчуття, добрі справи і творчість наповнюють душу новими енергіями. Особливо я хочу підкреслити творчість, добрі справи та навчання інших.

У Всесвіті існує такий закон, якщо істота допомогла не тільки собі, але й іншим розвинутися, вона отримує в нагороду частину енергій від кожного, кому була надана допомога. Тому, якщо ви щось пізнали, навчите інших - душа ваша отримає величезну кількість енергії, що значно зміцнить ваш дух.


Якщо ж знання ваші неправдиві - від вас почне навпаки вбивати особиста сила.

Тому навчайте тільки того, в чому впевнені і що є вашим особистим досвідом.

Хочу так само сказати, що буває і так, що дух у людини давно прокинувся, але не проявляє себе, чекаючи певних подій у вашому житті або якогось кроку у виконанні вашого призначення.

Дуже часто буває так, що людині спочатку потрібно продовжити свій рід, так як на зачаття забирається досить велика частина енергії душі, особливо для втілення стародавньої душі, і якщо сильний дух передчасно почне споживати життєву силу людини, то рід може не продовжитися.

Дух буде чекати народження дитини і після цього явить себе у всій красі!


Але ви повинні бути готові прогодувати його, що означає постійний ваш розвиток і навчання мудрості інших людей.

Саме тому волхви завжди були вчителями.

Без цього, вони б втрачали свої сили і здібності.

Так само хочу звернути увагу на здоровий спосіб мислення і життя.

Будь-які отруйні речовини або темні думки руйнують ваші структури тіл, а на їх відновлення потрібно багато сил, які беруться з запасників душі.


І якщо тіло ваше споживає у душі більше, ніж дає їй, дух не зможе прокинутися.