Що потрібно зробити, щоб поганий сон не збувся

Що потрібно зробити, щоб поганий сон не збувся


Негатив, отриманий після поганого сну, виснажує енергетичні сили. Людина стає нервозною, дратівливою, її починає переслідувати почуття тривоги і нав'язливі думки. Однак це далеко не найстрашніше. Іноді наснився жах стає віщим сном. Позбавити себе від кошмару наяву можна за допомогою дієвої методики.


Погані сни - провісники нещастя

З давніх часів людей приваблювала тема сновидінь, яка перепліталася з містичним долученням до великих таємниць Всесвіту. Вважалося, що під час сну людина виходить в астрал для зв'язку з Вищою або потойбічною силою.

Сни вважалися провідниками інформації про минуле, сьогодення і майбутнє. Легенди свідчать, що в стародавні часи цей стан був доступний лише провидцям, але пізніше сни стали відвідувати і звичайних людей. Хороші сновидіння віщували удачу, дарували відмінний настрій і віру в краще. Погані сни були вісниками хвороб, смерті та нещастя.

На сьогоднішній день всім відомо, що думка матеріальна. Тому чим більше часу ви приділяєте спогадам про поганий сон, тим більше шансів, що він втілиться в життя. Отже, перше, що необхідно зробити, якщо вам наснився кошмар, - відпустити негативні переживання і налаштуватися на позитивну хвилю.

Змова від поганого сну

Якщо ви побачили кошмар, а особливо якщо такі сни часто переслідують вас, слід прочитати сильну змову. Прокинувшись вранці, вимовте слова:

"Хороші сни - збувайтеся, кошмари і жахи - більше мене не терзайте. Господи Боже, спаси і збережи раба свого (ім'я). Що побачив/побачила уві сні, ніколи не прийде до мене. Амінь ".

Дана змова допоможе вам замкнути весь негатив і не допустити того, щоб поганий сон збувся. Промовляйте ці слова кожного разу, коли вас відвідують нічні кошмари.

Якщо вам наснився поганий сон і протягом дня нав'язливі думки про нього не покидають вас, допоможе дієвий ритуал, який своєю силою позбавить вас від важких роздумів, нічних кошмарів і втілення сну. Найголовніше правило - нікому не розповідати про те, що вам наснилося.

Для проведення ритуалу вам буде потрібен металевий, дерев'яний або кам'яний предмет. Ви повинні перебувати в повній самоті або займатися магічними діями, поки всі сплять. Доторкнувшись до предмета, який ви обрали як оберіг, слід повторити три рази слова:

"Куди ніч, туди і сон. За мною стоїть святий Ангел-Хранитель, здатний захистити від злої сили і поганих думок. Нехай допоможе Йому Господь заступитися за життя моє і повернути поганий сон туди, звідки він прийшов. Хай буде так. Амінь ".

Молитва, щоб поганий сон не збувся

Священномученик Кіпріан допоможе вам захиститися від псування, чаклунства і чорної магії. А молитви на сон прийдешній позбавлять вас від наслідків поганого сну. Читати молитву слід перед іконою великомученика, з щирою вірою і трепетом в душі:

"О, угодник Божий, великомученик Кіпріан. Ти відгукуєшся на всі молитви, які зважають на допомогу і заступництво твоє. Почуй слова негідних рабів Божих і замоли перед Господом гріхи наші. Попроси за мене (ім'я) перед Владикою Небесним душі зміцнення, в молитві зцілення, в сумах втіхи. Ти, Святий Кіпріан, здатний наставити нас на шлях правдивий, позбавити від полону диявольського, нечестивих духів і чужого впливу. Не відрікись від молитов наших і знизи світлом своїм у житті наші. Славимо Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь ".

Сон може бути дуже реалістичним, а часом і вказати на приховані знаки Всесвіту. Однак іноді поганий сон - провісник жахливих подій, запобігти яким можна за допомогою молитви, змови і ритуалу. А вберегти свої сни від негативу вам допоможе ловець снів.